Pastelería japonesa : ingredientes y recetas paso a paso / Laure Kié ; recetas y estilismo, Laura Kié ; fotos, Patrice Hauser ; traducción de Marta García García.

Zenbakia: 820681 Liburuak (ez fikzioa)
Egile nagusia: Kié, Laure
Beste egile batzuk: Hauser, Patrice, (1970-) (fotógrafo)
Hizkuntza: Espainiera
Argitaratua: Barcelona : Lunwerg, 2024.
Deskribapen fisikoa: 143 p. : fot. ; 26 cm
Gaiak:
Informazioa zabaldu

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 000000820681
003 CaOOAMICUS
005 20240710140854.0
008 240408s2024 sp o g 001 0 spa d
017 |a B 21274-2023 
020 |a 978-84-19875-42-6 
040 |a KM  |b spa 
080 |a 641.85(083.12) 
080 |a 641.5(52)(083.12) 
100 1 |a Kié, Laure. 
245 1 0 |a Pastelería japonesa :  |b ingredientes y recetas paso a paso /  |c Laure Kié ; recetas y estilismo, Laura Kié ; fotos, Patrice Hauser ; traducción de Marta García García. 
260 |a Barcelona :  |b Lunwerg,  |c 2024. 
300 |a 143 p. :  |b fot. ;  |c 26 cm 
500 |a Traducción de: Pâtisseries japonaises : recettes, infos et techniques en pas à pas 
500 |a Índice 
590 1 |a KMK. Ana Juncal 
650 4 |a Postres  |v Recetas. 
650 4 |a Cocina japonesa  |v Recetas. 
700 1 |a Hauser, Patrice,  |d (1970-),  |e (fotógrafo) 
850 |a KM 
901 |a 1 
952 |a 2  |b 21  |t KM131766  |v 817329  |j 641.5 KIE pas